Interieurontwerpen

(placeholder)
(placeholder)

"De samenwerking met jou vonden we echt top. Je hebt een hele persoonlijke, laagdrempelige benadering. Je komt langs voor een gesprek om kennis te maken en sfeer te proeven. Vervolgens ga je aan de slag en is het heel makkelijk om met jou te schakelen, en pas je dingen aan daar waar onze vraag lag. Daarbij merk je dat je echt met je passie bezig bent, want je blijft ook na het ontwerp komen met tips en leuke ideeën.

We zijn dus heel tevreden over jouw aanpak en over het resultaat."

                                                           Githa en Patrick, Bodegraven

"Via Instagram zijn we terechtgekomen op de website van Andrea. Daar zagen we verschillende mooie tuinen die pasten bij wat we zouden willen. Het voordeel is dat ze bij je thuis komt en daardoor ook de woning ziet en de ruimte goed kan zien.

We zijn erg blij dat we onze tuin door Andrea hebben laten ontwerpen. Met haar enthousiasme, kennis en hulp hebben we de tuin gekregen waar we erg blij mee zijn, en heeft ze ook voor de nodige diepte in de tuin gezorgd. Ook is het prettig dat je daarna nog altijd terecht kunt voor vragen bij haar. We zijn erg tevreden en blij met de dienstverlening en raden het iedereen aan."

Niels en Renske, Hoef en Haag

"We zijn in contact gekomen via Van Wijk sierbestrating, en nadat we de Instagram van Andrea hadden bekeken, waren we direct enthousiast over de stijl van Andrea. Ze werkt met veel verschillende materialen. Na onze eerste afspraak kregen we een 3D ontwerp, waar we helemaal blij van werden.

Nadat het ontwerp was gerealiseerd, was het ook precies zoals op het ontwerp. Nu beginnen de plantjes lekker te groeien en wordt onze tuin steeds mooier. We zijn heel blij met de samenwerking met Andrea. Ze luistert heel goed naar de wensen en vraagt goed door. Bij ons was het ontwerp ook in 1x wat we graag wilden."

Minggus en Marjan, Bodegraven

"In voorjaar 2019 heb jij, Andrea, een schitterende tuin voor ons ontworpen, en daarna gezorgd dat het er ook in werkelijkheid zo uit kwam te zien. Je had goed naar onze wensenlijst geluisterd en nu alles er een jaar in staat, is het zelfs boven onze verwachtingen.

De verdeling van fijne plekjes om van de zon te genieten, mooie groene planten en bloemen voor de rusten de vlinder, bijen, vogels enz. maakt dat wij zelfs in de winter en nu weer in het voorjaar, met volle teugen van onze tuin genieten. Zelfs tegen de kant van de tuin waar al snel schaduw is, ziet het er fleurig uit. Zo mooi om ook daar bloemetjes en bijv. een frisse varen te zien groeien. Heel erg bedankt!"

Andre en Marinda, Alphen a/d Rijn

"Nadat we onze tuinwensen en ideeën in een gesprek met Andrea hebben gedeeld, heeft zij voor onze tuin een ontwerp gemaakt. Dit ontwerp sprak ons direct al ontzettend aan! We waren verbaasd over het feit dat Andrea onze wensen zo goed had vertaald naar een modern en prachtig ontwerp met het lichtplan er al in. Van de oppervlakte van de tuin is goed gebruik gemaakt; ze zag ruimte en mogelijkheden die we zelf nog niet zagen. Ze is zelfs mee geweest om tegels uit te zoeken; heel fijn omdat zij het ontwerp ook goed in haar hoofd had zitten.

Andrea heeft ook een beplantingsplan gemaakt, ook weer een mooie combinatie van grassen en bloemen. Perfect passend bij onze stijl en bij de tuin. We zijn erg blij met de samenwerking en met het resultaat!"

Celine en Coen, Bodegraven