Tuinontwerp

Andrea Groenveld

Ontwerp & Advies

Portfolio

Werkwijze

Contact

Een tuinontwerp komt in een paar stappen tot stand. Zie hier voor de beschrijving van de werkwijze, en hier voor de tarieven.

Uit passie voor natuur, tuinieren en design ben ik in 2018 gestart met het ontwerpen van tuinen; er is niets leukers dan mensen blij maken met een tuin die aansluit bij hun wensen, smaak en bij de woning en omgeving. Alles begint met een grondig intakegesprek en daarna volgt de vertaling in een

Mocht u hulp nodig hebben bij de (her)inrichting van uw tuin, benader me dan gerust via het contactformulier of het daarbij vermelde telefoonnummer!

Voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen via het onderstaande formulier, of door te bellen naar 06 - 33 08 55 58.

Reviews

"De samenwerking met jou vonden we echt top. Je hebt een hele persoonlijke, laagdrempelige benadering. Je komt langs voor een gesprek om kennis te maken en sfeer te proeven. Vervolgens ga je aan de slag en is het heel makkelijk om met jou te schakelen, en pas je dingen aan daar waar onze vraag lag. Daarbij merk je dat je echt met je passie bezig bent, want je blijft ook na het ontwerp komen met tips en leuke ideeën.

We zijn dus heel tevreden over jouw aanpak en over het resultaat."

                                                           Githa en Patrick, Bodegraven

"Via Instagram zijn we terechtgekomen op de website van Andrea. Daar zagen we verschillende mooie tuinen die pasten bij wat we zouden willen. Het voordeel is dat ze bij je thuis komt en daardoor ook de woning ziet en de ruimte goed kan zien.

We zijn erg blij dat we onze tuin door Andrea hebben laten ontwerpen. Met haar enthousiasme, kennis en hulp hebben we de tuin gekregen waar we erg blij mee zijn, en heeft ze ook voor de nodige diepte in de tuin gezorgd. Ook is het prettig dat je daarna nog altijd terecht kunt voor vragen bij haar. We zijn erg tevreden en blij met de dienstverlening en raden het iedereen aan."

Niels en Renske, Hoef en Haag


Zie hier voor meer reviews

praktisch, passend, sfeervol en vooral ook groen tuinontwerp.