Tuinontwerp

Uit passie voor natuur, planten, tuinieren en design ben ik in 2018 gestart met het ontwerpen van tuinen; er is voor mij niets leukers dan mensen blij maken met een nieuwe tuin, die aansluit bij hun wensen en smaak, én bij de woning en omgeving. Alles begint met een grondig intakegesprek, en daarna volgt de vertaling in een creatief, praktisch, passend en vooral ook groen tuinontwerp. Tijdens het hele proces blijf ik vol enthousiasme betrokken om ervoor te zorgen dat er aan het einde een tuin ligt, waarvan naar volle tevredenheid kan worden genoten.


Mocht u hulp nodig hebben bij de (her)inrichting van uw tuin, benader me dan gerust via het contactformulier op de pagina 'Contact' of het daarbij vermelde telefoonnummer! Of stuur me een e-mail via onderstaande button.

Stuur me een bericht

Andrea Home Art

Tuinontwerp & Advies

Stuur me een bericht

Ontwerp grote landelijke tuin met zwembad, groene wolken en een zitkuilOntwerp tuin met lamellendak overkapping, jacuzzi en buitenkeukenOntwerp tuin aan water met overkapping, jacuzzi en groene wolkenOntwerp tuin met zwembad, pergola met schaduwdoek en een buitenkeukenOntwerp grote landelijke tuin met lamellendak overkapping, een jacuzzi en grote vlonder aan het waterOntwerp tuin met overkapping met buitenkeuken en openhaardOntwerp bedrijfstuin van 5000 m2 bij een monumentaal pandOntwerp stadstuin met overkapping, buitenkeuken en pergola'sOntwerp lange smalle tuin in Ierland met verschillende terrassen en een lamellendak overkappingOntwerp kleine tuin met pergola's en schaduwdoekOntwerp grote tuin met hoogteverschillen, een zwembad en een buitenverblijfOntwerp tuin aan het water met zwembad en pergola'sOntwerp tuin met overkapping met openhaard en jacuzziOntwerp tuin aan water met zitvlonders, jacuzzi en een overkappingOntwerp tuin met eikenhouten overkappingOntwerp tuin met hoogteverschillen met een guesthouse, een veranda en een trap naar het balkonOntwerp kleine tuin met een overkapping en veel groen

Voor meer beelden zie Instagram

Ontwerpen