Tuin aan water met luxe overkapping, buitenkeuken en jacuzziTuin met zwembadBedrijfstuin met overkappingLandelijke tuin met veranda, overkapping, buitenkeuken en jacuzziLange tuin met ronde vormen, een lamellendak overkapping en pergola's

Tuinontwerp

Uit passie voor natuur, planten, tuinieren en design ben ik in 2018 gestart met het ontwerpen van tuinen; er is voor mij niets leukers dan mensen blij maken met een nieuwe tuin, die aansluit bij hun wensen en smaak, én bij de woning en omgeving. Alles begint met een grondig intakegesprek, en daarna volgt de vertaling in een creatief, praktisch, passend en vooral ook groen tuinontwerp. Tijdens het hele proces blijf ik vol enthousiasme betrokken om ervoor te zorgen dat er aan het einde een tuin ligt, waarvan naar volle tevredenheid kan worden genoten.


Mocht u hulp nodig hebben bij de (her)inrichting van uw tuin, benader me dan gerust via het contactformulier op de pagina 'Contact' of het daarbij vermelde telefoonnummer! Of stuur me een e-mail via onderstaande button.

Stuur me een bericht

Andrea Home Art

Tuinontwerp & Advies

Stuur me een bericht

Al van kinds af aan nam mijn moeder mij mee naar kwekerijen in Boskoop; de liefde voor tuinen, tuinieren en kennis van planten heb ik duidelijk van haar geeërfd. Ik vind het heerlijk om planten in eigen tuin te kunnen 'uitproberen'. In eerste instantie heb ik uit liefde voor design een opleiding binnenhuisarchitectuur gevolgd, en uiteindelijk heb ik beide liefdes kunnen combineren met het ontwerpen van tuinen.Als je naar 'mijn stijl' vraagt, dan houd ik van tuinen met evenwichtige composities, duidelijke lijnen, gezellige afgeschermde zithoeken, warme materialen en weelderige beplanting (moderne cottage stijl). Maar het belangrijkste voor mij is, dat de tuin bij de klant past. Door goed te luisteren en door te vragen tijdens het intakegesprek, krijg ik een beeld van wensen, smaak en mogelijkheden. Waar de een vooral een hele groene tuin wil, wil de ander misschien veel zitruimte; ieder ontwerp is uniek en toegerust op persoonlijke wensen. En juist die verschillen maken het voor mij iedere keer opnieuw een leuke uitdaging!

Mijn stijl