Tuinontwerp

Reviews

"We zijn in contact gekomen via Van Wijk sierbestrating, en nadat we de Instagram van Andrea hadden bekeken, waren we direct enthousiast over de stijl van Andrea. Ze werkt met veel verschillende materialen. Na onze eerste afspraak kregen we een 3D ontwerp, waar we helemaal blij van werden.

Nadat het ontwerp was gerealiseerd, was het ook precies zoals op het ontwerp. Nu beginnen de plantjes lekker te groeien en wordt onze tuin steeds mooier. We zijn heel blij met de samenwerking met Andrea. Ze luistert heel goed naar de wensen en vraagt goed door. Bij ons was het ontwerp ook in 1x wat we graag wilden."

Minggus en Marjan, Bodegraven

"In voorjaar 2019 heb jij, Andrea, een schitterende tuin voor ons ontworpen, en daarna gezorgd dat het er ook in werkelijkheid zo uit kwam te zien. Je had goed naar onze wensenlijst geluisterd en nu alles er een jaar in staat, is het zelfs boven onze verwachtingen.

De verdeling van fijne plekjes om van de zon te genieten, mooie groene planten en bloemen voor de rusten de vlinder, bijen, vogels enz. maakt dat wij zelfs in de winter en nu weer in het voorjaar, met volle teugen van onze tuin genieten. Zelfs tegen de kant van de tuin waar al snel schaduw is, ziet het er fleurig uit. Zo mooi om ook daar bloemetjes en bijv. een frisse varen te zien groeien. Heel erg bedankt!"

Andre en Marinda, Alphen a/d Rijn

"Nadat we onze tuinwensen en ideeën in een gesprek met Andrea hebben gedeeld, heeft zij voor onze tuin een ontwerp gemaakt. Dit ontwerp sprak ons direct al ontzettend aan! We waren verbaasd over het feit dat Andrea onze wensen zo goed had vertaald naar een modern en prachtig ontwerp met het lichtplan er al in. Van de oppervlakte van de tuin is goed gebruik gemaakt; ze zag ruimte en mogelijkheden die we zelf nog niet zagen. Ze is zelfs mee geweest om tegels uit te zoeken; heel fijn omdat zij het ontwerp ook goed in haar hoofd had zitten.

Andrea heeft ook een beplantingsplan gemaakt, ook weer een mooie combinatie van grassen en bloemen. Perfect passend bij onze stijl en bij de tuin. We zijn erg blij met de samenwerking en met het resultaat!"

Celine en Coen, Bodegraven

"Toen we Andrea april ‘21 benaderden om onze achtertuin te ontwerpen kwamen we vanwege de drukte op de wachtlijst. In september kregen we de eerste schetsen van de achtertuin en waren we meteen erg enthousiast! Wat een sfeer! Inmiddels waren de buxussen in de voortuin aangedaan door de buxusmot dus moest daar ook iets mee gebeuren. 

Andrea maakte hier een ontwerp voor wat we echt niet zagen zitten. Na nog wat schetsen zijn we uiteindelijk toch bij het eerste ontwerp uitgekomen en dat is echt zooo mooi geworden. Voor ons het bewijs dat je niet altijd vast moet houden aan één beeld maar ook eens out of the box moet denken. 

Tevens kregen we gedurende het traject van Andrea veel adviezen en tips over veranda’s, planten, schuttingen, tegels, stenen etc. ging ze mee om materialen uit te zoeken en kwam ze kijken toen de tuinmannen aan het werk waren. Echt heel leuk/fijn! Vanaf juni ‘22 genieten wij van een prachtige, sfeervolle tuin. Het is het wachten meer dan waard geweest."

Paul en Jeannette, Montfoort