Tuinontwerp

Werkwijze ontwerp

Fase 1

Inventarisatie en kennismakingsgesprek:

Aan het begin van het ontwerptraject maken we kennis en verzamel ik alle gegevens, die ik nodig heb om aan een ontwerp voor de tuin te beginnen. Ik werk met een checklist die ik van tevoren toestuur, zodat het alvast duidelijk is wat ik aan gegevens nodig heb.

Fase 2

Concept-tuinontwerp:

Het concept-ontwerp is een eerste uitwerking en een sfeerimpressie op basis van het kennismakingsgesprek. Ik maak gebruik van digitale beelden (3D visualisatie) en moodboards, waardoor u zich een goed beeld kunt vormen van de tuin en de indeling.


Fase 3

Definitief tuinontwerp:

Dit is de definitieve uitwerking van het concept-ontwerp; eventuele wijzigingen worden na bespreking verwerkt, en ik vul het plan aan met een verlichtingsplan, een overzicht van materialen en een uitgebreide werktekening. Een beplantingsplan is natuurlijk ook mogelijk en volgt dan als laatste stap in de ontwerpfase.

Uitvoering

Voor de uitvoering van mijn ontwerpen werk ik geregeld samen met diverse hoveniers en andere partners; op deze manier weet ik zeker dat het ontwerp op een goede manier wordt uitgevoerd, en is een goede communicatie tijdens de fase van uitvoering gewaarborgd. Uiteraard kunt u de uitvoering ook aan een andere partij uitbesteden.

Tarieven

De prijs van een ontwerp is onder meer afhankelijk van de afmeting van de tuin. De afmeting betreft het aantal vierkante meter van de tuin inclusief terras. Onderstaande prijzen zijn ter indicatie en afhankelijk van de complexiteit van de opdracht.

*Deze kosten komen te vervallen als het tuinontwerp wordt afgenomen.

Voor grotere tuinen wordt een prijsberekening gemaakt op basis van afmeting en complexiteit van de tuin/het ontwerp.

Tuinadvies en begeleiding aanleg € 55,- per uur. Bedragen zijn exclusief btw.

Binnen een straal van 25 km rondom Bodegraven worden geen reiskosten berekend.


Andrea Home Art

KvK 73596213

Algemene VoorwaardenWe starten met een gesprek over jullie wensen en smaken, en ik meet (indien mogelijk) het perceel in. Bij nieuwbouw start het proces meestal met de bouwtekeningen.

(placeholder)